Roder HTS Structures

Om RÖDER HTS HÖCKER GmbH

Produkter af høj kvalitet fra et navn du kan stole på

RÖDER HTS HÖCKER GmbH er et prisbelønnet firma, som har specialiseret sig i design, fremstilling og levering af midlertidige og semipermanente demonterbare teltsystemer med fri spændvidde. RÖDER HTS HÖCKER GmbH leverer både til den private og den offentlige sektor herunder hospitals- og eventindustrien, militæret, hjælpeorganisationer, detailhandlen og industri generelt.

Familienavnet Röder spænder over 50 års tilknytning til teltindustrien. Det nye firma blev lanceret i 2001 af den førende industriekspert, Heinz Röder. Han er en industriel innovatør, som er i stand til at trække på næsten et halvt århundredes erfaring og viden fra årene som ejer af Röder AG. Röder AG blev etableret i 1959 og solgt i 1994.

RÖDER HTS HÖCKER GmbH har oplevet en hurtig vækst fra første færd, og anses globalt for at være førende inden for sit markedsspeciale. RÖDER HTS HÖCKER GmbH fremstiller en række selvbærende modulopbyggede teltstrukturer med fri spændvidde, som fås i bredder fra 3,00 m – 60,00 m.

Innovation og teknologi er de bærende drivkræfter i firmaet, og væsentlige investeringer i disse produktionsprocesser spiller en stor rolle for firmaets stabile udvikling. Derfor investerer firmaet fortsat i dets avancerede 64.000 m2 store anlæg til teltfremstilling. Anlægget, som er placeret i Kefenrod-regionen i Tyskland, gør det muligt for firmaet at producere sin lange række af kvalitetsprodukter i eget regi. Det sikrer, at alle kunder får det optimale serviceniveau, inklusive korte fremstillingstider, kvalitetskontrol, konkurrencedygtige priser og produkter, som er designet og fremstillet efter højeste standard.

Firmaet har i øjeblikket en medarbejderstab på over 130 mennesker, hvoraf størstedelen har været ansat siden de tidligste dage. Alle ansatte er højt uddannede og oplært inden for deres arbejdsområder, endvidere opmuntres de til at få nye færdigheder og udvikle sig fagligt inden for organisationen. Firmaet sætter en ære i at have solide, trofaste og positive medarbejdere.

Vi ser frem til at arbejde sammen med dig og forsyne dig med produkter, der vil imponere med deres høje kvalitet, slidstyrke og innovative design.