Roder HTS Structures

Hvorfor bruge RÖDER HTS HÖCKER

Midlertidige miljøer af høj kvalitet fra et navn du kan stole på

RÖDER HTS HÖCKER GmbH fører en løbende forbedringspolitik tværs gennem hele organisationen. Regelmæssig evaluering af serviceniveauer, markedstrends, prisfastsættelse og drift gør det muligt at levere optimal service og anvendelige produktlinjer til hele den globale kundekreds.

RÖDER HTS HÖCKER GmbH’s hovedkompetencer:

  • En hæderkronet tysk-baseret fabrikant af partytelt-systemer og industribygninger.
  • Et omfattende varesortiment bestående af mere end 600 forskellige midlertidige konstruktionssystemer med utallige anvendelsesmuligheder.
  • Det avancerede produktionsanlæg kan producere op til 60.000 m2 nye konstruktioner om ugen.
  • Komponenterne er CNC-forarbejdede og færdiggøres i hånden, hvilket sikre en konsekvent finish af høj kvalitet.
  • Et engageret teknisk team af CAD/CAM designere og stabilitetsingeniører til specifikke projekter.
  • Europæiske standarder garanterer høj kvalitet, professionelt udviklede og fuldt certificerede konstruktioner.
  • En intern teknisk salgsstab med strategiske placeringer verden rundt giver lokal viden og support.
  • Korte produktionstider kan altid opnås uanset ordrens størrelse.
  • Et globalt anerkendt mærke, som du kan stole på.
  • Konkurrencedygtig prispolitik over alle produktlinjer – sikrer kundetilfredshed.

Produkter – Vi har et udvalg på mere end 600 standard midlertidige konstruktionsdesigns at vælge blandt, hvoraf de fleste er klar til levering i løbet af blot 15 arbejdsdage fra datoen for ordrebekræftelse. Vort erfarne personale vil tilbyde det bedst egnede produkt fra vort bredtfavnende udvalg til at opfylde dine krav, samtidig med at der altid vil blive taget hensyn til dit budget. Dermed sikrer vi, at du får det mest velegnede produkt til den specifikke anvendelse til den bedst mulige pris.

Service – Når du kontakter os, kommer du altid til at tale direkte med en af vore interne tekniske salgseksperter. Vi har over 40 af disse salgseksperter fordelt verdenen over, som gennem deres forståelse for dine specifikke behov vil forsyne dig med midlertidige konstruktioner, der imødekommer præcist dine krav.

Vort engagement – Vi stortrives med at levere et førsteklasses produkt og en ligeledes service, hvilket resulterer i komplet kundetilfredshed. Vi er altid i stand til at besvare dine generelle og tekniske spørgsmål vedrørende vore produkter – vi bestræber os på at levere et svar inden for 24 timer efter dit opkald.

Kvalitet og sikkerhed – Eftersom vi har mange års erfaring i design, fremstilling og levering af midlertidige konstruktioner, er alle vore produkter fuldt ud garanterede, og bakkes op af en førsteklasses service, der forsyner vore kunder med komplet tryghed, hvad angår både produkterne og den håndværksmæssig kvalitet.

Tag næste skridt og kontakt RÖDER HTS HÖCKER GmbH i dag.