Roder HTS Structures

Tent Expo

TENT-EXPO er den verdenskendte årlige hus-messe for arrangører af internationale events og sektoren for midlertidige konstruktioner. På messen, som nu kører på sit tiende år, fremvises RÖDER HTS HÖCKERs alsidige udvalg af konstruktioner med fri spændvidde, de dertilhørende produkter og firmaets nyeste innovationer. Arrangementet omfatter desuden produktdemonstrationer og rundvisninger på RÖDER HTS HÖCKERs produktionsanlæg.

Udover RÖDER HTS HÖCKER produkterne, huser messen andre førende leverandører af udstyr til events’ industrien. Disse kommer fra hele verden for at fremvise deres produkter og tjenester, og omfatter bl.a. leverandører af møbler, arrangementssoftware, indvendige beklædninger samt HV/AC leverandører.

Det er gratis at deltage i messen, og der vil blive sørget for mad og drikkevarer under hele arrangementet. RÖDER HTS HÖCKE stiller endvidere hotelophold og transport til og fra lufthavnen til rådighed.

Messen er vokset, og tiltrækker nu mere end 2.000 besøgende til den dertil indrettede Wächterbach messegrund i Tyskland i løbet af de 4 dage i november hvor messen afholdes.

Mød os på Tent Expo 2018 – Tilmeld dig nu