Roder HTS Structures

SALG – Specialdesignede Konstruktioner

RÖDER HTS HÖCKER specialprojektafdeling kan realisere specialdesignede konstruktioner til de fleste anvendelsestyper lige fra idé til færdiggørelse.

Mange års erfaring kombineret med brugen af teknologi er nøglen til vor succes på dette område. Vore designere og ingeniører kan trække på mere end et halvt århundredes erfaring inden for fremstilling af specialkonstruktioner med fri spændvidde. Kombinationen af denne erfaring og brugen af den allernyeste CAD-teknologi og CNC-præcistionsfremstillingsudstyr har gjort RÖDER HTS HÖCKER i stand til at konvertere de fleste konceptidéer til virkelighed.

Konstruktionerne designes og leveres i henhold til kundernes særlige krav. For eksempel, hvis konstruktionen skal have en ekstremt stor snebelastnings- eller vindbelastningsevne. I de fleste tilfælde kan vi opfylde kundens specifikke krav til alt fra en standard halvtagskonstruktioner til et fuldt isoleret multi-etages beværtningscenter.

Vore opnåede resultater inden for specialdesignede konstruktioner er yderligere forbedret, da vi er i stand til at levere en erfaren installations- og projektstyringsservice. Denne service er en af RÖDER HTS HÖCKERs styrker, og er altid til rådighed for vore kunder verden over. Vi leverer alt lige fra en enkelt installationstekniker til at undervise og vejlede kundens medarbejdere ved den første installation til et komplet projektstyringsteam, og vi tilbyder denne altomfavnende leverings- og installationsservice over hele verden.

Kontakt RÖDER HTS HÖCKER i  dag for nærmere information