Roder HTS Structures

UDLEJNING & SALG – Industribygninger

RÖDER HTS HÖCKER er førende inden for design, levering og installering af midlertidige lagerhaller og midlertidige bygninger til både halv-permanent og permanent anvendelse.

Vort udvalg af innovative modulopbyggede midlertidige bygninger, der på globalt plan fås både som langtidsudlejning og decideret køb, giver vore kunder en øjeblikkelig overdækket pladsløsning velegnet til et væld af industri- og specialanvendelser. Anvendelsesmulighederne omfatter: generel midlertidig lageropbevaring, logistik- og distributionsfaciliteter, afhjælpningsafskærmninger, fabriksplads, detailhandel og showrooms, samt luftfarts-, havne-, militære- og fritidsfaciliteter.

Erhvervs- og industrikonstruktioner leverer en uovervindelig kvalitet, alsidighed og valuta for pengene, sammenlignet med traditionelle konstruktionsmetoder. Disse konstruktioner kan samles, forlænges, tages ned eller flyttes fuldstændig med minimal afbrydelse af forretningsdriften og med en hastighed der er usammenlignelig i forhold til traditionelle konstruktionsmetoder.

Standardkonstruktioner fås med frie spændvidder på 5,00 m, 7,50 m, 10,00 m, 12,50 m, 15,00 m, 17,50 m, 20,00 m, 25,00 m, 25,00 m og 30,00 m og med standard udhængshøjder på 3,20 m, 4,20 m, 5,20 m og 6,20 m (andre bredder og udhængshøjder leveres på forespørgsel). Konstruktionerne fås både som ikke-isolerede og isolerede versioner kombineret med en række alternative tilbehørskomponenter.

Hvis vore kunder ønsker det, leverer vi en erfaren installations- og projektstyringsservice som supplement til vor lange række af konstruktioner. Uanset om det drejer sig om en enkelt installationstekniker eller et komplet projektstyringsteam, vil vort erfarne personale arbejde sammen med dit team under hele projektet for at sikre fuldstændig tilfredshed og et succesfuldt projekt.

Kontakt RÖDER HTS HÖCKER i dag for nærmere information.